BURDUR / BUCAK - 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORTAOKULU

May

BEKAP kapsamında düzenlenen ´´Bucaktan Çanakkaleye Mektup Var´´ projesi kapsamında oluşturulan kitaba okulumuzdan mektubu giren öğrencilere kitap hediye edildi.

May

Okulumuz öğrenci ve  öğretmenleri ile biraz eğlenmek, okul stresini atmak, tarihi ve doğal güzellikleri görmek adına Tüm okul personel ve öğrencileriyle piknik düzenlenmiştir.

May

8. Sınıf öğrencilerimizin mezun olocak olmaları sebebiyle okulumuz öğretmenleriyle beraber mezuniyet yemeği yediler.

May

Okulumuz ´´Ebru ve Hat Sanatı Resim ve Maket Sergisi´´ açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman DAMARCAN ve Okul Müdürümüz Yavuz ALTUNER tarafından yapıldı.

May

Okulumuz Küçük Erkekler Futsal takımımız ilçemizde yapılan müsabakalarda başarıyla guruptan çıkmış ve İl merkezinde yapılan maçlarda da büyük başarı göstererek il 2.´si olmuştur.

Nis

BEKAP kapsamında ilçemizde açılan kitap fuarına okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Nis

Bucak Belediyesi önderliğinde pilot uygulama olarak tüm ilçede uygulanması planlanan ´´Sıfır Atık Projesi´´ okulumuzda öğretmen ve öğrencilere tanıtılarak uygulanmaya başlamıştır.

Nis

BEKAP kapsamında kitap okuma sınavı okulumuzda velilerimizin katılımıyla yapıldı.