BURDUR / BUCAK - 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORTAOKULU

Nis

Okulumuz öğrencilerine sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenme ve neleri yememiz gerektiği hakkında bilgiler verildi.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuzda yangın alarm ikar tatbikatı yapıldı. Tatbikatta Bucak Belediyesi İtfaiye Amirliğinden ekipler öğrencilere yangınlar hakkında bilgilendirme yaptılar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma günü öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerindan 20 kişinin katıldığı Kuran-ı Kerim´i güzel okuma yarışmasında erkeklerden1 bayanlardan 2 öğrencimiz 1.liği paylaştılar.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Burdur Bilsem tarafından organize edilen  akıl ve zeka oyunları yarışmasına katıldı.

Mrt

BEKAP kapsamında yazar Nurettin İĞCİ öğrencilerimizle buluşarak onların sorularını cevapladı. Yazar Nurettin İĞCİ ayrıca öğrenci ve öğretmenlerimiz için kitaplarını imzaladı.

Mrt

6/A sınıfı öğrencileri birlik beraberliklerini arttırmak adına sınıf rehber öğretmenleri ile beraber öğle yemeği yediler.

Şbt

BEKAP kapsamında Yazar Nehir Aydın GÖKDUMAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize ´´Yazarlık´´ ve ´´Yazma´´ ile ilgili söyleşide bulundu. Öğrencilerimizin soru ve görüşlerini dinledi.

Şbt

İlçemizde yürütülen BEKAP kapsamında ´´Aileler Okuyor´´ yarışma şartnamesidir.